Husqvarna Tavaszi Akció Megnézem

BLOG

Amennyiben olyan helyen kívánunk elektromos berendezéseket igénybe venni, ahol nincs kiépített elektromos hálózat, elengedhetetlen egy profi aggregátor használata. Lássuk, milyen szempontokat érdemes mérlegelni generátorvásárlásnál, és miért olyan megbízhatóak a Husqvarna készülékei!

Tudj meg mindent a Husqvarna új akkumulátoros termékcsaládjáról amely mostantól elérhető!

Szeretnél egy megbízható láncfűrészt vásárolni de nem szeretnél sem alá sem felé lőni? Akkor ez a cikk neked íródott. A továbbiakban 4 pontban végigvesszük, hogy milyen szempontok szerint válaszd ki a neked tökéletes láncfűrészt.

Az X-CUT láncot kifejezettem a teljesítmény növelése érdekében alkották meg.

Magas minőség, innovatív technológia, nagy teljesítmény, hosszú élettartam, energiahatékonyság – bármelyik Gardena szivattyút is válassza, garantáltan jó döntés hoz.

Ezzel a bejegyzéssel szeretnénk Önöknek átfogó áttekintést nyújtani a legkorszerűbb technológiájú Husqvarna kertészeti gépek előnyös tulajdonságairól, beleértve a megfelelő termék kiválasztását szolgáló javaslatokat is.  

A Husqvarna kerti traktor könnyű és biztonságos irányítást tesz lehetővé a pedálokkal való üzemeltetésnek köszönhetően. A traktor mindenféle gyep esetén hatékonyan végzi el a munkát, mivel választhatunk háromféle vágási rendszer közül: gyűjtés, mulcsozás (BioClip) vagy kidobás. Az egyedülálló kormányzási technológiának köszönhetően a felhasználó könnyedén kerülheti el az akadályokat, és a traktor hatékonyan irányítható a pontosabb vágás érdekében. A bokrok és fák sem jelentenek akadályt a traktor számára.

A rotációs kapa, vagy más néven kultivátor, szinte elengedhetetlen eszközévé vált a modern kertészetnek. Egy hatékony kultivátorral a talaj lazítása és előkészítése egyszerűbb és gyorsabb, mint valaha. Azonban a megfelelő kultivátor kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen számos típus és méret érhető el a piacon. A cikkünkben átfogóan tárgyaljuk a rotációs kapák előnyeit és hátrányait, a különböző típusokat, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb kultivátort az egyéni igényekhez. Tudjuk, hogy a talajlazító eszközök nagy befektetést jelentenek, így a cikkünkben minden fontos szempontot figyelembe veszünk, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Olvasson tovább, és ismerje meg, hogy hogyan válassza ki a legmegfelelőbb rotációs kapát a kertjébe!

Az Automower® robotfűnyírók tervezése során minden gyeptípushoz figyelembe vették a különböző igényeket és elvárásokat. Az intelligens és kényelmes gyepápolás megteremtésének érdekében a Husqvarna már több mint 2 millió háztulajdonos számára biztosította az Automower® modelleket, amelyek lehetővé teszik a hét minden napján, 24 órában történő folyamatos gondozást. A robotfűnyírók kiváló minőségű, megbízhatóak és hatékonyak, így azok, akik ezeket az eszközöket választják, biztosak lehetnek abban, hogy gyepük ápolt és szép marad. A Husqvarna által kínált széles választék lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő modellt, amely a legjobban megfelel az igényeinek, valamint a kertjének méretének és típusának.

Új weboldal, megszokott prémiumminőség

 Kertészeti kisgépek forgalmazásával foglalkozó cégünk, több mint 30 éves múltra tekint vissza. A KaloHáz bő három évtizedes tevékenysége alatt, csakis megbízható minőségű, piacvezető brandek terjesztésével foglalkozott, olyanokéval, amelyek számos alkalommal bebizonyították már a vásárlóknak, hogy hosszú távon igenis érdemes a prémiumminőségbe fektetniük.