Husqvarna Tavaszi Akció Megnézem

BLOG

Aspire termékek a kis kertekbe!

2024.01.15 15:15
Aspire termékek a kis kertekbe!

Tudj meg mindent a Husqvarna új akkumulátoros termékcsaládjáról amely mostantól elérhető!

New Message 3

Husqvarna Aspire

Akkumulátoros termékcsalád

Helytakarékos kerti szerszámok a legszűkebb helyekre is.

Minden szerszám kihúzható és összecsukható, személyre szabott kampóval van felszerelve a leghatékonyabb tárolás érdekében. A POWER FOR ALL ALLIANCE többmárkás akkumulátorrendszer részeként a 18 V-os akkumulátorcsomagok nagy teljesítményt és rugalmasságot biztosítanak – egy akkumulátor több mint 10 márka között van megosztva beltéri és kültéri szerszámokhoz. Az összes Aspire™ termékbe integrált intelligens funkciók és intelligens kialakítás megkönnyíti és élvezetesebbé teszik a kerti munkát.

Introducing the Husqvarna Aspire™ range

A robotfűnyíró tökéletesen nyírt pázsitot biztosít a hét minden napján, 24 órában, az Automower® Connect alkalmazással pedig egyszerűen beállíthatja a nyírási ütemezést és a vágási magasságot.

Az olyan tulajdonságok, mint a puha markolat, az ergonomikus fogantyúk és a kiegyensúlyozott súlyok segítenek kényelmesen megbirkózni minden munkával, mint egy profi. A narancssárga interaktív érintkezési pontok jelzik, hogy hol állíthatja be könnyedén a terméket az igényeinek megfelelően.

Egy akkumulátor. Nagyobb rugalmasság. A POWER FOR ALL ALLIANCE része – a világ vezető gyártóinak legnagyobb többmárkás akkumulátorrendszerei között – a 18 V-os P4A akkumulátor több mint 10 másik otthoni és kerti márkával kompatibilis.

Kompakt méret. Optimalizált tárolás. Az Aspire™ termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy bármilyen kis tárolóhelyet optimalizáljon. Minden szerszámhoz egy személyre szabott kampó tartozik, így a terméket a falra akaszthatja. Sok termék összehajtható, így a padló és a polcok helye maximalizálható bármely kis fészerben vagy garázsban.

MEDDIG TART AZ AKKUMULÁTOR?

Tudjuk, hogy nagy teljesítményű akkumulátort vár, amely folyamatosan kiváló eredményeket biztosít. Ezért lett optimalizálva a 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátor a teljesítmény, a súly és az üzemidő szempontjából. A konkrét futási idő a tulajdonában lévő terméktől és akkumulátortól függ. Tekintse át a táblázatot az egyes termékek és akkumulátor-kombinációk várható üzemidejére vonatkozóan. Az Automower® Aspire™ R4 robotfűnyíró nem része a POWER FOR ALL ALLIANCE-nak, és beépített akkumulátorral működik.

Nézze meg a termékeket!

Apple iPhone SE, GSM Unlocked, 64GB - Silver (Renewed)

Husqvarna Automower Aspire R4

Hamarosan

Ez a kompakt robotfűnyíró tökéletes gyepnyírást biztosít 24/7. Gondtalan működés a megbízható nyírás, automatikus töltés és fagyvédelem révén.

Megnézem


Apple iPhone SE, GSM Unlocked, 64GB - Silver (Renewed)

Husqvarna Aspire LC34-P4A Akkus Fűnyíró

Elérhető

Kisméretű terekre tervezve, összehajtható egy praktikus méretre, és a mellékelt akasztóval és levehető gyűjtőzsákkal függőlegesen tárolható a falon

Megnézem


Apple iPhone SE, GSM Unlocked, 64GB - Silver (Renewed)

Husqvarna Aspire T28-P4A KIT 2,5Ah Szegélyvágó

Elérhető

Élvezze az olyan okos funkciókat, mint az Auto-feed, amely biztosítja az optimális vágószál hosszát munka közben, a fém növényvédőt a virágágyások és fák védelme érdekében.

Megnézem


Apple iPhone SE, GSM Unlocked, 64GB - Silver (Renewed)

Husqvarna Aspire H50-P4A Sövényvágó

Elérhető

Alakítsa könnyedén a sövényeket és bokrokat az 18V-os akkumulátoros könnyű sövényvágóval. Kis terekre tervezve, a tárolása egyszerű az inkluzív akasztóval.

Megnézem


Apple iPhone SE, GSM Unlocked, 64GB - Silver (Renewed)

Husqvarna Aspire B8X-P4A Lombfúvó

Elérhető

Tegye egyszerűbbé a kert takarítását ezzel az 18V-os akkumulátoros lombfúvóval. Kisméretű terekre tervezve, a tárolása egyszerű az inkluzív akasztóval és levehető csővel. A 3 lépésben állítható sebességbeállításainak köszönhetően mindent kezel, a finom virágágyásoktól a nedves leveleken át a gyepen.

Megnézem

Webáruházunkban több mint tízezer profi kertészeti és építőipari termék található, ezért fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára minden esetben elegendő információt szolgáltassunk, így is segítve döntésüket a vásárlásban. Amennyiben szeretne többet tudni egyes készülékeink sajátosságairól, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg kínálatunkat személyesen mezőkövesdi bemutatótermünkben!

Cím: Mezőkövesd 3400 Szomolyai út 92.
Rendeléssel kapcsolatos kérdések: 06 70 / 330 - 8671
Szakmai kérdések: 06 70 / 339 - 5470
Robotfűnyírókkal kapcsolatos kérdések: 06 70 / 339 - 8000
Email: info@kalohaz.hu