Nézze meg jelenlegi akcióinkat! Megnézem

Szűrés

SZIVATTYÚK

Nagy teljesítményű önfelszívó kerti szivattyúk

Kerti tavak, medencék, öntözőrendszerek, ipari gödrök vagy munkagödrök vízmentesítésére keres hatékony megoldást? Husqvarna, Honda és Gardena önfelszívó kerti szivattyúk megkönnyítik a munkát, könnyen mozgathatóak, és háztartási vagy éppen mezőgazdasági területeken is egyszerűen használhatók. Termékeink minden helyzetben képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, így változó időjárási körülmények között is üzembe helyezhetők. Tekintse meg önfelszívó kerti szivattyúinkat, zagyszivattyúinkat, házi vízműveinket, tószivattyúinkat, illetve mélykút szivattyúinkat, és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Változatos teljesítményű felszíni és merülő szivattyúk széles választékban

 Cégünk több mint négy évtizede van jelen a piacon. Az iparágban töltött éveink során jelentős szakmai tapasztalatra tettünk szert, így ügyfeleink bátran fordulhatnak hozzánk, ha segítségre, tanácsra van szükségük a megfelelő gépek megtalálásához. Az általunk forgalmazott nagy teljesítményű merülő és felszíni szivattyúk mind olyan termékek, melyekkel mi magunk is szívesen dolgoznánk. A gépek szélsőséges időjárási körülmények között is képesek helyt állni, így nyugodt szívvel ajánljuk őket a legváltozatosabb szivattyúzási, öntözési feladatok ellátásához.

 

Önfelszívó kerti szivattyú piacvezető gyártóktól

 A kínálatunkban elérhető, magas minőségű, egyszerűen működtethető önfelszívó kerti szivattyúk kényelmesen használhatók a kertben, a ház körül vagy akár a mezőgazdaságban is. Az eszközök egyaránt alkalmasak öntözéshez, valamint esővíz vagy klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásához. Pontosan tudjuk, hogy a színvonalas munkavégzéshez megbízható eszközökre van szükség, éppen ezért kizárólag olyan kerti szivattyúkat forgalmazunk, melyeknek minőségében maximálisan megbízunk. Az általunk kínált gépek mind nívós, kiemelkedő színvonalat garantáló gyártók termékei, melyeket minden igényes szakember számára jó szívvel ajánlunk. Ismerje meg a termékpalettánkon elérhető eszközöket, találja meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő gépeket, ha pedig kérdése van az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!