Üdvözöljük az oldalunkon!

Szűrés
Maximális terület (m²)
600 m² - 5 000 m²
Terület bonyolultsága
Termék státusza

ROBOTFŰNYÍRÓK


18termék
 

A Husqvarna Automower robotfűnyíró család az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb automata fűnyírók közé tartozik. Az Automower család különböző méretű és kapacitású robotfűnyírókból áll, amelyek széles körű igényeket elégítenek ki, a kisebb kertektől egészen a nagyobb parkokig.

Az Automower robotfűnyírók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek magukban foglalják a zajcsökkentést, az energiatakarékosságot, valamint a kényelmes és egyszerű használatot. A Husqvarna Automower robotfűnyírók csendes működést biztosítanak, így a szomszédok vagy a háziállatok sem lesznek zavarva a fűnyírás közben. Emellett a robotfűnyírók környezetbarátak, mivel nincs szükség üzemanyagra és csak minimális energiát használnak.

Az Automower robotfűnyírók precízen vágják a füvet, így egyenletes és vonzó megjelenést biztosítanak a kertnek. Az éles pengékkel felszerelt fűnyírók alkalmasak mindenféle fűre, beleértve a magasabb füvet is, így nem szükséges előzetes fűnyírás a munkájuk megkezdése előtt. Emellett az Automower robotfűnyírók intelligens algoritmusokat használnak a terület felmérésére, amelyek a fűnyírás során szükséges manővereket automatikusan végzik el.

Az Automower robotfűnyírók könnyen kezelhetők és programozhatók. A készülékek beállíthatók különböző napi ütemtervekre, hogy biztosítsák a folyamatos és rendszeres fűnyírást, valamint különböző munkaterületekhez is konfigurálhatók. Az Automower Connect alkalmazással a felhasználók bármikor nyomon követhetik a robotfűnyíró munkáját, valamint távolról is irányíthatják azt, akár a telefonjukról vagy a táblagépükről.

Az Automower robotfűnyírók erős és tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A készülékek robusztus felépítése és a szilárd burkolat biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Kattints ide, hogy mindent megtudj a Husqvarna Automowerekről!