Husqvarna Tavaszi Akció Megnézem

Szűrés
Márka
Típus
Termék státusza

OLDALKIDOBÓS FŰNYÍRÓ TRAKTOROK

Webáruházunkban magas minőségű és megbízható oldalkidobós fűnyíró traktorok széles választékát kínáljuk. A termékpalettánkon megtalálható gépek hatékonysága igény szerint további kiegészítőkkel fokozható, de a járművek önmagukban is kényelmes és praktikus megoldást kínálnak nagyobb füves zónák (például sportpályák, parkok, jelentősebb méretű kertek, lakóövezeti zöldterületek) rendben tartására. Fedezze fel a kínálatunkat, és válassza az Ön elvárásainak legjobban megfelelő oldalkidobós fűnyíró traktort!


22termék
 

Az oldalkidobós fűnyíró traktorok kiváló megoldást jelentenek a nagyobb kertek, parkok és sportpályák hatékony fűnyírására. Ezek a gépek egyaránt alkalmazhatóak lakó- és ipari területeken, ahol a rendszeres fűnyírás és karbantartás elengedhetetlen a terület ápoltságának és rendezettségének megőrzéséhez.

Az oldalkidobós fűnyíró traktorok két alapvető típusa van: a fűnyíró traktorok és a mulcsozó traktorok. A fűnyíró traktorok a vágott fűnyesedéket oldalra dobálják, míg a mulcsozó traktorok apróra vágják a fűt és azt visszajuttatják a talajba, így tápanyagot biztosítanak a növényeknek. Az oldalkidobós traktorok a vágási szélességük és sebességük miatt ideálisak nagy területek gyors és hatékony fűnyírására.

Az oldalkidobós fűnyíró traktorok általában hagyományos traktorokhoz hasonlóan épülnek fel, kerekekkel, kormánnyal, motorral és egy fűnyíró egységgel. Az oldalkidobós fűnyíró traktorok általában hátulról meghajtottak, így biztosítják a nagyobb erőátvitelt és a jobb tapadást a dombosabb területeken is. A fűnyíró egység lehet fix vagy forgatható, így lehetővé teszi a gép széles körű mozgását a területen.

Az oldalkidobós fűnyíró traktorokat általában két kategóriába sorolják: a kis traktorok és a nagy traktorok. A kis traktorok könnyűek, általában 12-18 LE-s motorral rendelkeznek, és általában a kisebb területeken használják őket, ahol a manőverezhetőség fontosabb, mint a sebesség. A nagyobb traktorok jellemzően 18-30 LE-s motorral rendelkeznek, és az általános közös területeken használják őket, ahol nagyobb sebességre és hatékonyságra van szükség.

Az oldalkidobós fűnyíró traktorok többféle kiegészítővel is felszerelhetőek, amelyek segítségével a gép még hatékonyabbá válik.