Üdvözöljük az oldalunkon!

Husqvarna Z448 ZERO TURN B&S Enduro Fűnyíró traktor
Husqvarna Z448 ZERO TURN B&S Enduro Fűnyíró traktor
3 599 990 Ft

Husqvarna Z448 ZERO TURN B&S Enduro Fűnyíró traktor

Husqvarna Z448 ZERO TURN B&S Enduro Fűnyíró traktor
Husqvarna Z448 ZERO TURN B&S Enduro Fűnyíró traktor

Az Husqvarna Z448 ZERO TURN fűnyíró traktor egy kiváló darabja a professzionális Husqvarna Z400 sorozatnak, amely kifejezetten kereskedelmi felhasználásra lett tervezve. Az Z448 egy nagyon hatékony, gyors és termelékeny fűnyíró, amely maximális teljesítményre és gyors szervizelhetőségre lett tervezve.

Az Z448 nulla fordulókörös technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű és pontos manőverezést. Az optimális súlyelosztás és a Parker HTE sebességváltó csúcsteljesítménye biztosítja, hogy az Z448 minden munkához alkalmazkodni tudjon. A fűnyíró traktor kiválóan alkalmas nagy területek fűnyírására, és a legkeményebb kereskedelmi feladatokat is képes elvégezni.

Az Z448 fűnyíró traktor kiváló minőségű anyagokból készült, és egy erős fémvázra épül. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A fűnyíró traktor magas minőségű műanyag borítással van ellátva, amely időjárásálló és korrózióálló.

Várható szállítási idő
3-5 Munkanap
Rendelhető
Ingyenes szállítás
3 599 990 Ft
Részletek

A Husqvarna Z448 ZERO TURN fűnyíró traktor egy része a professzionális Husqvarna Z400 sorozatnak, amely kifejezetten kereskedelmi felhasználásra készült. Az Z448 egy rendkívül hatékony, gyors és termelékeny fűnyíró, amely maximális teljesítményre és gyors szervizelhetőségre lett tervezve.

Az Z448 nullafordulatú technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű és pontos manőverezést. Az optimális súlyelosztás és a Parker HTE sebességváltó csúcsteljesítménye biztosítja, hogy az Z448 minden munkához alkalmazkodni tudjon. A fűnyíró traktor a legkeményebb kereskedelmi feladatokat is képes elvégezni, és kiválóan alkalmas nagy területek fűnyírására.

Az Z448 fűnyíró traktor kiváló minőségű anyagokból készült, és egy erős fémvázra épül. A fűnyíró traktor kialakítása ergonomikus, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít. A traktor magas minőségű műanyag borítással van ellátva, amely időjárásálló és korrózióálló.

A fűnyíró traktor nagy teljesítményű, Briggs & Stratton Vanguard motorral van felszerelve, amely kiváló teljesítményt nyújt és hosszú élettartamú. Az Z448 vágási szélessége 122 cm, és lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást. A fűnyíró traktor lehetővé teszi a fűgyűjtést, a mulcsozást és az oldalsó fűkidobást is, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a környezetüknek megfelelően válasszanak.

Az Z448 fűnyíró traktor a legjobb minőséget és teljesítményt nyújtja, amelyeket a felhasználók elvárnak egy kereskedelmi fűnyírótól. Könnyen használható és karbantartható, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozzák ki a munkájukból.

Munkakapacitás Export
Cikksz.: 967 98 46‑02
Vágási szélesség 122 cm
Sebesség előre, min. 0 km/h
Sebesség előre, max. 14 km/h
Kibocsátás
Exhaust emissions (CO2 EU V) 792 g/kWh
Vágóasztal
Vágóasztal tipusa 10-rétegű, sajtolt
Vágási magasság, min. 38 mm
Vágási magasság, max. 114 mm
Méretek
Súly 328,9 kg
Motor
Motor neve FR Series
Teljesítmény 16,1 kW
Lökettérfogat 726 cm³
Üzemanyagtank méret 22 l
Felszerelés
Ülés tipusa Profession
Adatok
Márka
Husqvarna
Cikkszám
967984602
Tömeg
328 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!