Üdvözöljük az oldalunkon!

Husqvarna Z242F ZERO TURN EU  Fűnyíró traktor Vágóasztallal
Husqvarna Z242F ZERO TURN EU Fűnyíró traktor Vágóasztallal
2 399 990 Ft

Husqvarna Z242F ZERO TURN EU Fűnyíró traktor Vágóasztallal

A Husqvarna Z242F ZERO TURN EU fűnyíró traktor kiváló választás a lakóövezetekben élőknek, akik nagy teljesítményű fűnyíró eszközt keresnek. A ClearCut™ vágóasztal technológia a mély kialakítású vágóasztalt, légáramlás terelőket, nagy teljesítményű késeket és kiváló kidobást jelent, így bármilyen vágási módban – fűkidobás, fűgyűjtés vagy mulcsozás – kiemelkedően jó fűnyírást biztosít.

A traktor tökéletesen alkalmas nagyobb kertek, parkok és egyéb zöldterületek gondozására. A helyben megforduló képességnek köszönhetően a traktor rendkívül manőverezhető, így könnyen és gyorsan tudunk vele dolgozni. A traktor kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamra számíthatunk. A motor nagy teljesítménye pedig lehetővé teszi, hogy nagy területet gyorsan le tudjunk nyírni.

A fűnyíró traktor ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. A kormány és a vezérlőelemek könnyen elérhetőek és intuitívak, így könnyedén kezelhető a traktor. A kiváló minőségű kerekek pedig kiváló tapadást biztosítanak, így még biztonságosabban tudunk dolgozni.

Összességében a Husqvarna Z242F ZERO TURN EU fűnyíró traktor a teljesítmény és a könnyű kezelhetőség tökéletes kombinációja, amely kiválóan alkalmas a lakóövezetekben élőknek és azoknak, akik nagyobb területeket szeretnének hatékonyan és gyorsan gondozni.
Várható szállítási idő
3-5 Munkanap
Rendelhető
Ingyenes szállítás
2 399 990 Ft
Részletek

A Husqvarna Z242F ZERO TURN EU Fűnyíró traktor egy nagy teljesítményű, helyben megforduló fűnyíró traktor, amely kifejezetten lakóövezeti használatra ajánlott. A ClearCut™ vágóasztal technológia mély kialakítású vágóasztalt, légáramlás terelőket, nagy teljesítményű késeket és kiváló kidobást jelent, így bármilyen vágási módban – fűkidobás, fűgyűjtés vagy mulcsozás – kiemelkedően jó fűnyírást biztosít.

A fűnyíró traktor modern és robosztus megjelenéssel rendelkezik, amely egyedi és profi megjelenést kölcsönöz a kertnek. A Z242F ZERO TURN EU Fűnyíró traktor a ClearCut™ vágóasztal technológiával van ellátva, amely garantálja a mély kialakítású vágóasztalt, légáramlás terelőket, nagy teljesítményű késeket és kiváló kidobást. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a fűnyíró traktor kitűnően végzi a fűnyírást bármilyen vágási módban. A traktor könnyen kezelhető, és a helyben megforduló funkció lehetővé teszi, hogy a fűnyíró traktor könnyen manőverezhessen a kertben.

A Z242F ZERO TURN EU Fűnyíró traktor a ClearCut™ vágóasztal technológiával rendelkezik, amely a mély kialakítású vágóasztalt, légáramlás terelőket, nagy teljesítményű késeket és kiváló kidobást biztosít. A vágóasztal mély kialakítása lehetővé teszi, hogy a traktor magas fűvel is megbirkózzon. A légáramlás terelők javítják a fűnyíró hatékonyságát, és a nagy teljesítményű kések gyors és pontos vágást biztosítanak. Az eredmény a tökéletesen nyírt kert minden alkalommal.

A fűnyíró traktor ClearCut™ vágóasztal technológiájának köszönhetően a fűnyíró traktor könnyen kezelhető, és az erős motorja nagy teljesítményt biztosít a hatékony vágáshoz. Az ergonomikus kialakítású vezetőülés kényelmes vezetést biztosít, és a helyben megforduló funkció lehetővé teszi, hogy a traktor könnyedén manőverezhessen a kertben.

Munkakapacitás ClearCut Fab deck, 2 blade. 6" Wide Casters, Cast Iron Spindles
Cikksz.: 967 66 57‑03
Vágási szélesség 107 cm
Sebesség előre, min. 0 km/h
Sebesség előre, max. 8 km/h
Kibocsátás
Exhaust emissions (CO2 EU V) 830,04 g/kWh
Vágóasztal
Vágóasztal tipusa ClearCut™ - Fabricated
Vágási magasság, min. 38,1 mm
Vágási magasság, max. 102 mm
Méretek
Súly 263,09 kg
Motor
Motor neve Endurance Series
Teljesítmény 13,95 kW
Lökettérfogat 724 cm³
Üzemanyagtank méret 13,25 l
Felszerelés
Ülés tipusa Comfort magasülés
Adatok
Márka
Husqvarna
Cikkszám
967665703
Tömeg
255 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!