Üdvözöljük az oldalunkon!

Husqvarna RC318T  Rider
Husqvarna RC318T Rider
3 349 990 Ft

Husqvarna RC318T Rider

A Husqvarna RC318T Rider egy professzionális minőségű fűnyíró traktor, amely kiváló manőverező képességgel rendelkezik, és hatékony fűgyűjtő rendszert használ. A gép kései a fűgyűjtőbe szállítják a nyesedéket, amelyet a csiga tömörít, így a gyűjtő nagyobb kapacitással rendelkezik, és a fűgyűjtés során kevesebb időt és erőfeszítést igényel.

Az intuitív vezérlés és a kényelmes, felfüggesztett ülés lehetővé teszi az operátor számára a precíz és hatékony fűnyírást. Az ergonomikus kialakítás biztosítja az operátor kényelmét és biztonságát a teljes munkafolyamat során. A Husqvarna RC318T Rider ideális választás a nagyobb kertek tulajdonosai számára, akik hatékony és gyors megoldást keresnek a fűnyírás és a fűgyűjtés feladataira. A gép erős és megbízható motorral van ellátva, amely könnyen képes megbirkózni a nehéz feladatokkal. A könnyen kezelhető és stabil kialakítás biztosítja a gép biztonságos és hatékony működését minden körülmények között. A Husqvarna RC318T Rider az ideális választás azoknak, akik számára fontos a hatékonyság, a megbízhatóság és a kényelem a fűnyírási feladatok során.
Várható szállítási idő
1-3 Munkanap
Rendelhető
Ingyenes szállítás
3 349 990 Ft
Részletek

A Husqvarna RC318T Rider egy professzionális minőségű fűnyíró traktor, amely kiváló manőverező képessége mellett rendkívül hatékony fűgyűjtő rendszerrel rendelkezik. A gép kései által levágott füvet egy csiga szállítja a gyűjtőbe, amely a nyesedéket tömöríti, így a gyűjtő nagyobb kapacitással rendelkezik, és kevesebb időt és erőfeszítést igényel a fűgyűjtés során.

A Husqvarna RC318T Rider rendkívül könnyen kezelhető, intuitív vezérléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz és hatékony fűnyírást. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes, felfüggesztett ülés biztosítja az operátor kényelmét és biztonságát az egész munkafolyamat során.

A nagyobb kertek számára tervezett Husqvarna RC318T Rider hatalmas gyűjtési kapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékonyabb és gyorsabb munkát. A gyűjtő rendszer összehajtható, így helytakarékosan tárolható, amikor éppen nem használják.

Az RC318T Rider további előnye, hogy könnyen karbantartható és tisztítható. Az egyszerű karbantartás segít az operátornak megőrizni a gép hosszú élettartamát és kiváló teljesítményét.

Az RC318T Rider számos további funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a munkát. A gép sebessége könnyen állítható a környezet és a felhasználói igények szerint. Az egyszerűen beállítható vágásmagasság és a különböző vágási módok lehetővé teszik a precíz és szabályos fűnyírást. A gép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot.

Összességében, a Husqvarna RC318T Rider kiváló választás a nagyobb kertek tulajdonosai számára, akik hatékony és precíz fűnyírást szeretnének elvégezni. Az intuitív vezérlés, a hatékony fűgyűjtő rendszer és a könnyen karbantartható kialakítás garantálja a magas színvonalú és kényelmes munkavégzést.

Motor RC 318T RIDER Rider Collect
Cikksz.: 967 62 87‑02
Üzemanyag típus Benzin
Nettó teljesítmény / fordulatszámon, energia 12,6 kW
Motor gyártója Briggs & Stratton
Motor neve Endurance Series
Lökettérfogat 656 cm³
Hengerek 2
Motorhűtés Levegő
Motorkenés típusa Szivattyús
Olajszűrő Igen
Kibocsátás
Exhaust emissions (CO2 EU V) 830 g/kWh
Akkumulátoros
Akkumulátor teljesítmény 5,5 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor súly 1,1 kg
Akkumulátor gyártó BMZ
Vágóasztal
Levágatlan kör 60 cm
Vágási szélesség, min. 103 cm
Vágási szélesség, max. 112 cm
Vágási magasság, min. 25 mm
Vágási magasság, max. 75 mm
Vágókések beindítása Automata
Fűgyűjtő kosár 300 l
Méretek
Kerékátmérő, első 16x6,5-8
Kerékátmérő, hátsó 16x6,5-8
Tengelytávolság 90,3 cm
Hasmagasság 95 mm
Alapgép hosszúsága 208,9 cm
Alapgép szélessége 103 cm
Alapgép magassága 128,4 cm
Súly (vágófelszerelés nélkül) 326 kg
Hajtórendszer
Erőátvitel tipusa Hidrosztatikus
Hidrosztatika típus Dual pedal-operation
Sebesség előre, max. 8 km/h
Sebesség hátra, max. 4,3 mph
Sebesség hátra, max. 7 km/h
Felszerelés
Ülésrugózás Igen
Időmérő Digitális
Ülés anyaga PU
Ülés háttámla magasság Magas
Lehajtható ülés Igen
Kézifék, típus Tárcsa
Rezgés
Vibráció, kormány 2,6 m/s²
Vibráció, ülés 0,7 m/s²
Hang és zaj
Zajszint 85 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 100 dB(A)
Zajszint, mért 99 dB(A)
Adatok
Márka
Husqvarna
Cikkszám
967628702
Tömeg
326 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!