Üdvözöljük az oldalunkon!

Husqvarna R214C Rider
Husqvarna R214C Rider
1 799 990 Ft

Husqvarna R214C Rider

A Husqvarna R 214C Rider egy kiváló minőségű fűnyíró traktor, amely ideális választás kerttulajdonosok, gazdálkodók számára, akik hatékony működést, könnyű kezelhetőséget, nagyszerű manőverező képességet és kellemes vezetési élményt várnak a géptől. Az egyhengeres motorral szerelt gép kiváló hatékonysággal működik, és lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást a nagyobb kertekben és telkeken. A törzscsuklós kormánymű és az előre szerelt vágóasztal egyszerű és intuitív vezetést tesz lehetővé, és a vezetőnek nagyszerű kilátása van az egész munkaterületre. A 94 cm-es Combi vágóasztal BioClip® (mulcsozás), vagy hátsó kidobásúként is használható, így az alkalmazkodik az adott körülményekhez. A vágóasztal könnyen felemelhető szerviz-pozícióba, hogy a tisztítása könnyebb legyen a fűnyírás után. Pedállal működtetett hidrosztatikus váltóval szerelve, így a vezetőnek kényelmes vezetési élményt nyújt, és lehetővé teszi a pontos irányítást a gép teljes sebességtartományában. A Husqvarna R 214C Rider megbízható és hatékony gép, amely lehetővé teszi a professzionális szintű fűnyírást és karbantartást, könnyen kezelhető és ideális választás a kerttulajdonosok és gazdálkodók számára.
Várható szállítási idő
1-3 Munkanap
Készleten
Ingyenes szállítás
1 799 990 Ft
Részletek

A Husqvarna R 214C Rider egy kiváló minőségű fűnyíró traktor, amely egyhengeres motorral van felszerelve. A gép hatékony működésének köszönhetően ideális választás kerttulajdonosok, gazdálkodók számára, akik kiemelkedő hatékonyságot, könnyű kezelhetőséget, nagyszerű manőverező képességet és valóban kellemes vezetési élményt várnak gépüktől.

A Husqvarna R 214C Rider törzscsuklós kormányművel és előre szerelt vágóasztallal van ellátva, ami nagyon intuitív vezetési módot tesz lehetővé. A vágóasztal előre szerelt kialakítása révén az összes felület könnyen elérhető, miközben a vezetőnek remek rálátása van az egész munkaterületre. A 94 cm-es Combi vágóasztal BioClip® (mulcsozás), vagy hátsó kidobásúként használható, így a felhasználók könnyedén választhatják a megfelelő mód között a számukra. A vágóasztal felemelése a szerviz-pozícióba nagyon egyszerű, így a fűnyírás után könnyen tisztítható.

A pedállal működtetett hidrosztatikus váltó egyszerűen kezelhető, ami növeli a felhasználók kényelmét és hatékonyságát. Az egyszerű működtetés miatt a felhasználók könnyedén kezelhetik a traktort, és így az ideális választás mindenki számára, aki egyszerű használatot szeretne. Az automatikus kés-bevonás rendszer egyszerűen működik, ami még inkább javítja a felhasználók kényelmét, és megkönnyíti a fűnyírást.

A Husqvarna R 214C Rider nem csak a fűnyíráshoz használható, hanem további tartozékok is elérhetőek hozzá, mint például a hótoló lapát, pótkocsi, moha gereblye és szóró. Ezek a tartozékok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egész évben karbantartsák a kertjüket.

Összességében, a Husqvarna R 214C Rider egy hatékony és megbízható fűnyíró traktor, amely ideális választás a kerttulajdonosok és gazdálkodók számára

Motor R214C RIDER
Cikksz.: 970 51 94‑01
Üzemanyag típus Benzin
Nettó teljesítmény / fordulatszámon, energia 8,4 kW
Motor gyártója Husqvarna
Motor neve HS 413AE
Lökettérfogat 413 cm³
Hengerek 1
Motorhűtés Levegő
Motorkenés típusa Nyomó olajzás
Olajszűrő Igen
Kibocsátás
Exhaust emissions (CO2 EU V) 773 g/kWh
Akkumulátoros
Akkumulátor teljesítmény 24 Ah
Akkumulátor típusa Ólom/Sav
Akkumulátor súly 7,2 kg
Akkumulátor gyártó Global
Vágóasztal
Levágatlan kör 30 cm
Vágási szélesség, min. 94 cm
Vágási szélesség, max. 94 cm
Vágási magasság, min. 25 mm
Vágási magasság, max. 75 mm
Vágókések beindítása Automata
Méretek
Kerékátmérő, első 170/60-8
Kerékátmérő, hátsó 170/60-8
Tengelytávolság 88,7 cm
Hasmagasság 120 mm
Alapgép hosszúsága 192,2 cm
Alapgép szélessége 88,3 cm
Alapgép magassága 107 cm
Vontatható össztömeg 110 kg
Súly (vágófelszerelés nélkül) 191 kg
Hajtórendszer
Erőátvitel tipusa Hidrosztatikus
Hidrosztatika típus Dual pedal-operation
Sebesség előre, max. 9 km/h
Sebesség hátra, max. 3,7 mph
Sebesség hátra, max. 9 km/h
Felszerelés
Ülésrugózás Igen
Időmérő Digitális
Ülés anyaga PU
Ülés háttámla magasság Közepes
Lehajtható ülés Igen
Kormánykerék tipusa Komfort
Kézifék, típus Tárcsa
Rezgés
Vibráció, kormány 2,1 m/s²
Vibráció, ülés 0,6 m/s²
Hang és zaj
Zajszint 84 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 99 dB(A)
Zajszint, mért 98 dB(A)
Adatok
Márka
Husqvarna
Cikkszám
970519401
Tömeg
192 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!