Husqvarna Tavaszi Akció Megnézem

Honda EU32i Áramfejlesztő
Honda EU32i Áramfejlesztő
1 130 000 Ft

Honda EU32i Áramfejlesztő

Az EU32i-vel az ügyfelek sima elektromos kimenetet kaphatnak sima hullámformával. Ez azt jelenti, hogy az EU32i még minden eddiginél több opcióval használható lesz.

Szállítási idő
3-5 Munkanap
Rendelhető
Ingyenes szállítás
1 130 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Kaló István E.V. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Az EU32i (EU3200i) mindezt és még sok minden mást is bemutat. Új GX 130-as motorja van szinuszos inverterrel, és mindez nagyon hordozható formában.

Az EU32i-vel az ügyfelek sima elektromos kimenetet kaphatnak sima hullámformával. Ez azt jelenti, hogy az EU32i még minden eddiginél több opcióval használható lesz.

Senki sem volt biztos abban, hogy a Honda tud-e sokoldalúbb megoldást készíteni, amely sokféle felhasználási módot képes kezelni, de pontosan ezt tették. Célja, hogy felülmúljon minden más, jelenleg a piacon elérhető opciót ebben a teljesítménytartományban.

58 kilós súlyával a felnőttek egy kézzel is hordozhatják rövid szakaszokon, amíg jó a fogásuk. Ez a Honda inverteres generátor csaknem 100 fonttal könnyebb lesz, mint az általa helyettesített modell, a Honda EU3000i.

Lekerekítették a generátor sarkait, így csökkent a sérülés esélye. A felhasználókat már nem fenyegeti olyan nagy a kockázata, hogy beleütköznek a dolgokba, és kopás és elhasználódás látható.

 

Ez egy strapabíró generátor, amely szükség esetén kibírja a sok hordást. A fogantyú stratégiailag elhelyezett, és jól működik, így a legtöbb ember gond nélkül hordozhatja.

Ennek a generátornak az okossága is tökéletesen illeszkedik 2022-be. Van egy Honda által tervezett alkalmazás, amely minden okostelefonon működik Bluetooth-on keresztül. A felhasználók bármikor bekapcsolhatják és ellenőrizhetik az EU32i generátort.

A létfontosságú információk, mint például az üzemanyagszint és a hátralévő üzemidő könnyen láthatóak. Van még egy távirányító is, amellyel bármikor le- és bekapcsolható a motor.

Ez a generátor csak a „távirányítós kikapcsolás” opcióval rendelkezik , és nem fog tudni bekapcsolni az alkalmazás használatával. Csak az elektromos indítóval felszerelt modelleknél van ez a lehetőség . Ez az új Honda Gen csak húzóindítással érkezik.

 

Ez jól jön, ha az ember nem akar feltétlenül átmenni a generátorhoz, hogy irányítsa. Végső soron, ha okostelefont használ ezzel a generátorral, az élete egy kicsit egyszerűbbé és könnyebbé válik. 

Ahogy az új, elektronikus üzemanyag-befecskendezéses generátor megjelenik a piacon, egyesek azon töprengenek, hogy megéri-e beruházni az EU32i-be a már birtokukkal szemben. Talán az emberek az első generátorukat keresik, és ez is azonnal hozzáadódik a keverékhez.

Miért vásárolja meg az új EU32i-t? Úgy tűnik, hogy ezek a fő eladási pontok, amiért ez kiemelkedik a tömegből. Minden vásárló más, de sokoldalúsága miatt máris egy lehetséges bestsellernek tűnik.

Végső hordozhatóság

Úgy tűnik, hogy a Honda ebben a kiadásban a hordozhatóságra helyezi a fő hangsúlyt. A generátor nagyon könnyű, mégis erőteljes ütést ad.

Érdekes lesz látni, hogy érkeznek-e további jó hírek ebből a kiadásból, mivel még mindig nem tudni, mi lesz a futtatási idő.

Sokan remélik, hogy a mellékelt elektronikus üzemanyag-befecskendezésnek köszönhetően túllépheti ezt a hat órát. Az üzemanyagárak egyre jobban kicsúsznak a kezéből szerte a világon, így a jó üzemidő egy ilyen opcióval rendkívül sokat segít.

Zökkenőmentes alkalmazáshasználat

A generátorok jövője itt van, és a távoli hozzáférés hiánya mindennél nagyobb kényelmetlenségnek tűnik.

Ha a mai világban vadonatúj generátort vásárol, akkor egy zökkenőmentes okostelefon-alkalmazás, amely sokat tesz a nehéz teherbírásból, óriási különbséget jelent.

A Honda EU32i generátora mindent tartalmaz, amire az embernek szüksége van ahhoz, hogy néhány gombnyomással megkönnyítse az életét.

Időt és energiát takarít meg a generátor távoli vezérlésével. Ez végső soron segít az embereknek maximalizálni a generátoraik használatát.

 

Más Honda generátorokból ítélve, gyakorlatilag bárhol nem lehet csatlakoztatni. Amint egy generátor feláll és elindul, az embereknek nem kell többé a közelébe menniük, amíg az összes áram el nem fogy.


Adatok
Márka
Honda
Cikkszám
EU32i
Tömeg
58 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!