Nézze meg jelenlegi akcióinkat! Megnézem

Honda EU30i S Önindítós Áramfejlesztő
Honda EU30i S Önindítós Áramfejlesztő
980 000 Ft

Honda EU30i S Önindítós Áramfejlesztő

Egyenletes, zajmentes áramszolgáltatás. Kifejezetten kompakt, csendes és takarékos áramfejlesztő család. Maximum 3 kVA teljesítményig minden felhasználói igényt kielégít. Kis súlyának köszönhetően közkedvelt a turisztikai célú alkalmazásokban. A számítógépek és egyéb áramingadozás érzékeny berendezések nagyon stabil és zajmentes áramot igényelnek, melynek szinte tökéletes a szinuszjele, hiszen nem fogadhatjuk el, hogy a számítógép néha magától kikapcsol, vagy leáll az éppen futó program. Ennek kiküszöbölésére a Honda mérnökei egy különálló inverteres technológiát dolgoztak ki, amely egy mikroprocesszor segítségével olyan szinuszgörbéjű áramot tud kibocsátani, mely tökéletesebb a fali csatlakozóból kijövő áramnál. Ezzel egy időben sikerült a generátorok méretét is drasztikus módon lecsökkenteni, ezáltal ezek a Honda gépek nagyon könnyen szállíthatóak. Az EU30iS berántós, kerekekkel és kényelmes gurító fogantyúval szerelt változata. Tartalmazza a Honda legmesszemenőbb fejlesztéseit. Egyenletesebb és zajmentesebb áramot ad le, mint amilyet az elektromos szolgáltatók tudnak nyújtani, ezáltal kiválóan alkalmas nagyon érzékeny berendezések ellátására is, mint például a számítógép. Referenciaként kiemeljük a filmesek, illetve a Forma 1 világát, ahol nem csupán a Honda istálló használja, hanem más, nagy nevű csapatok is.

Szállítási idő
3-5 Munkanap
Rendelhető
Ingyenes szállítás
980 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Kaló István E.V. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Üzemanyagtank: 5,9 l

Teljesítmény: 2,6 kVA

Motor: GX 160

Súly: 35,2 kg

Fogyasztás: 1,5 l/óra

Hengerűrtartalom: 163 cm3

Méret: 622x379x489 mm

Áramerősség : 11,3 A

Feszültségszabályozó: Inverter
Adatok
Márka
Honda
Cikkszám
563
Tömeg
35,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!